tillverkningse

ساخت وبلاگ

  Hittills under Rysslands sommar har den regerande mästaren Frankrikes upp- och nedgångar, nederlag i Europacupen, inte gjort laget mer vaksamt, så att Didier Deschamps nästan tog hela 2022 som mål efter att ha uppnått det lilla målet att vinna. UEFA Europa League för första gången. I träningssyfte. Tyvärr verkar "mästerskapssjukdomen" intensifieras i dagens franska lag: ryggraden i de Fotbollströja Frankrike VM 2022 är antingen slapp eller åldrande, och det är fortfarande omöjligt att välja ut kompetenta kandidater till individuella positioner, och den plötsliga vågen av skador inför World Cupen startar, vilket kastar ett moln över lagets försvarande titel. Är det möjligt att mardrömmen med upprepade neddragningar och upprörda utgångar i Europacupen kommer att dyka upp igen? Nej, den största förändringen i det franska lagets huvuduppställning är Benzemas återbärande av den Fotbollströja Frankrike VM 2022. Vad Mr. Golden Ball tillförde det franska laget var inte bara den länge förlorade eldkraften på 9:e positionen, utan också nyckelbollshanteringen i det avgörande ögonblicket.

  Även om Mr. Golden Ball återvänder, möter VM-startanfallaa olika problem: Griezmann har inte tillräckligt med speltid för att behålla sin form; Giroud är 36 år gammal och har inte kunnat ladda 90 minuter av spelet. Vad som är ännu mer oroande är att Mbappe "leder upproret" den sista FIFA-matchdagen före fotbolls-VM och vägrar delta i sponsoraktiviteter.

  Om Benzema kan leda laget för att försvara titeln i Qatar, i slutet av 2022, kommer Benzema att fullborda den oöverträffade ligan, Champions League, World Cup, UEFA säsongsbästa, Mr. FIFA, Golden Globe Award, ligan och Champions League guldstövlar . Golden Slam", särskilt efter att ha missat två på varandra följande tävlingar i sin bästa ålder, kan Benzemas besatthet av Hercules Cup vara ännu högre än Melo.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 75 تاريخ : دوشنبه 30 آبان 1401 ساعت: 8:29

  För 8 år sedan missade Messi att vinna Hercules Cup, och 4 år senare slogs Ryssland och Argentina ut av Frankrike med 4-3 i 1/8-finalen. Ytterligare 4 år har gått, vad kan Messi, som har gått igenom 35 år av livet, göra i Qatar? Han bestämde själv en sak för oss på förhand, "Detta blir mitt sista VM." Som 7-faldig Golden Globe-vinnare och kvalificerad för att kallas "GOAT" har Messi aldrig burit den Fotbollströja Argentina VM 2022. Det är en stor sorg att ha denna högsta ära. Och nu när "deadline" har kommit finns det förmodligen två möjligheter till slutet: argentinaa kommer att slåss till döden och ge allt för att lämna goda minnen till fansen; eller så kommer den "ofullständiga skönheten" att förbli för alltid.

  När det gäller Messi själv borde han känna att han är fullt förberedd. Även om talesättet "tiden inte är förlåtande" redan har uppfyllts i denna legend, vem skulle inte känna till kryddigheten i Lao Jiang? Kanske är hans fysiska kondition, snabbhet och explosiva kraft inte lika bra som tidigare, men Messi, som blir mer och mer erfaren, vet bättre när och var han ska anstränga sig. Han är fortfarande en mästare, fortfarande en figur som kan leda landslaget till toppen.

  Messi sa uppriktigt: Förändringen av miljön har haft för stor inverkan på honom, inte bara rytmförändringen och taktiska anpassningen på planen, utan också det triviala livet utanför planen som distraherade honom ännu mer. Efter att ha bott i Spanien i så många år har Messi länge varit van vid allt i Barcelona, ​​medan han i Paris behöver anpassa sig igen. Men efter en säsong har Messi uppenbarligen återhämtat sig. Han sa att han kände sig bra och var fysiskt redo, så borde vi förvänta oss mer av hans VM "sista Fotbollströja Argentina VM 2022"?

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 74 تاريخ : دوشنبه 30 آبان 1401 ساعت: 8:09

  Mane är orolig, dåliga nyheter från franska "L'Equipe": Manes sena är skadad (tyska medier avslöjade att en sena i fibularhuvudet borde brista), och han kommer att behöva vila i några veckor, så han kommer att inte kunna bära Fotbollströja Senegal VM 2022! Men Baye-tjänstemannen bekräftade då bara att Mane missade lördagens halvtidsfinalmatch med Schalke 04 på grund av en fibulaskada. "Ytterligare inspektioner kommer att genomföras under de närmaste dagaa. Baye kommer också att hålla kontakten med det medicinska teamet i det senegalesiska fotbollsförbundet." Med andra ord, Ma There finns fortfarande hopp om att komma ikapp VM, och Senegals tränare Aliou Cisse kommer att tillkännage 26-mannatruppen på fredag.

  Nmesha blev också skadad i världscupen. Lucas Nmesha, som gjorde mål på stopptid efter att ha hamnat från bänken, skadades efter att ha blivit fälld av Hummels. Dagen efter meddelade Wolfsburg officiellt att deras huvudcenter hade en partiell rivning av knäskålssenan i höger knä. Trots att han inte behövde operera skulle han vara borta i flera veckor. Liksom Weer skulle han missa VM och kunde inte bära den Fotbollströja Tyskland VM 2022. På så sätt kommer Flick, som kommer att tillkännage 26-mannalistan i morgon, nästan säkert ta med sig två centrar utan landslagserfarenhet - Phil Kruger, 29, och Mukoko, 17.

  Skador är ett oundvikligt problem för spelare, men varje gång jag ser en spelare dra sig ur spelet på grund av skada känner jag mig ledsen. VM närmar sig, jag hoppas att spelaa kommer att bli mindre skadade, skydda sig och sträva efter att låta fansen se den enastående figuren.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 71 تاريخ : پنجشنبه 19 آبان 1401 ساعت: 9:07

  "Jag är inte här för att behaga Twitter-användare, även om jag inte vet i vilken utsträckning de representerar brasilianaa", sa Tite när han tillkännagav Brasiliens 26-mannalag för VM. Överflödet är fantastiskt, speciellt den offensiva plattan. En undersökning av nätanvändare av Brasiliens Global Sports Network visade dock att 88,37 % av de tillfrågade hade en negativ inställning till att Tite ville att Danny Alves skulle bära Fotbollströja Brasilien VM 2022.

  Om Tite bara tar med fyra mittbackar betyder det att Alves har möjlighet att bära en Fotbollströja Brasilien VM 2022. För närvarande är det brasilianska lagets krav på mittbackar koncentrerade till två aspekter: färre misstag och bra långbollar. Tite bad ytterbackaa att ha fler "organisatoriska funktioner", och sedan han spelade för Juventus har Alves spelat rollen som vingorganisatör många gånger. Ännu viktigare är att Alves också är en mästarspelare. Han vann olika mästerskap under sin tid i Europa. Han vann också ungdoms-VM, de olympiska spelen, America's Cup och Confederations Cup i det nationella namnet, bara ett VM-mästerskap bort. ära. Tite ser inte fram emot Alves utmärkta prestation på planen, utan hans ledarskapsförmåga. Det beror förstås på att det här VM kan ge 26 spelare. Om det är en 23-mannarupp är Alves roll inte värd att se. för tung.

  Om Qatar-VM bara kan ta 23 personer som tidigare kommer det inte att finnas några Alves i den brasilianska truppen. Ser fram emot det bländande uppträdandet av Selecao i Qatar vinter.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 68 تاريخ : پنجشنبه 19 آبان 1401 ساعت: 8:56

  På kvällen den 3 november, lokal tid, meddelade Pique sin omedelbara pensionering från Barcelona genom att lägga upp en kort video på sitt sociala nätverk. Piques sista hemmamatch blir mot Almeria på Camp Nou i helgen. Pique kommer att ta farväl av Barcelona-fansen och ta av sig Fotbollströja Barcelona. Ingen skulle se att gå i pension i november som ett förplanerat beslut, men Piques pensionering har förebådats, om inte för många.

  Som Piques tränare Bosque sa i det spanska laget: "Jag visste inte på förhand att han skulle lägga av, men hans ansikte är inte bra nyligen." I Champions Leagues gruppspel hemmamatch mot Inter Milan, Piques fjärde säsong för säsongen. Men i denna mest avgörande match försvarade Pique först med händea, vilket ledde till Barreras lätta kvittering, och sedan stirrade han inte på Lautaro Martinez, vilket fick motståndarens målvakt Onana att öppna bollen direkt. En kontring inleddes och Gosens gjorde det tredje målet, och trots Lewandowskis kamp för att kvittera slogs Barca effektivt ut ur Champions Leagues gruppspel.

  Även om Barcelona inte är lika desperat att trycka ut Pique som det gjorde med Frenkie de Jong, är det redan fullt av tips. Vissa medier påpekade att Messi tar av sig Fotbollströja Barcelona har mycket att göra med Piques råd till Laporta. Förutsättningen för att Messi ska återvända till Barcelona är att Pique måste gå. "Och i en intervju förra året sa Pique: "När jag ser att jag inte är lika viktig som tidigare kommer jag att välja att lämna. Jag kommer att välja att gå i pension i Barcelona, ​​det är säkert, men jag kommer inte att gå i pension som vikarie. Om det är min tur att komma från bänken de sista tre månadea av en säsong är det bra, men att komma av bänken hela säsongen orkar jag inte. "Till slut uppfyllde Pique sitt löfte. När han tydligt såg att han inte längre var viktig i Barcelona, ​​och om han insisterade på att stanna i Barcelona, ​​kunde han bara spela som avbytare, valde han att direkt meddela sin pensionering.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 74 تاريخ : جمعه 13 آبان 1401 ساعت: 14:11

  Utöver de tre stora finns det i år även flera "ensamma" märken - One All Sports, som sponsrade Kamerun-laget, Hummel, ett lokalt märke från det danska landslaget, Majid, ett jerseymärke från Iran, Marathon, en jerseymärke från Ecuador och New Jersey från Costa Rica. Balans, och Kappa av Tunisien.

  På tröskeln till årets VM fortsatte nyhetea om flera "Dunmiao"-märken.I juli avslutade Kamerunska fotbollsförbundet sponsringsavtalet med det franska varumärket Le Coq Sportif före schemat och nådde ett samarbete med det amerikanska företaget One All Sports. Den 27 september lämnade Le Coq Sportif in en stämningsansökan i Frankrike mot Kamerunska fotbollsförbundet för olagligt avtalsbrott, men lämnade inga ytterligare detaljer. Det finns även variabler i Fotbollströja Kamerun VM 2022.

  Förutom One All Sports, som kom ut halvvägs, gjorde Majid, ett lokalt iranskt varumärke, sin debut i världscupen för första gången. Sedan den 22-åriga iranska kvinnan Amini, som greps av den iranska moralpolisen för att ha burit turban för löst, har det också funnits sporadiska röster om solidaritet med kvinnor i det iranska fotbollsförbundet. Vissa spelare uppmanade sociala medier att "lyssna på röstea från folket i vårt land". Protestea som bröt ut i Iran har medfört viss osäkerhet kring Fotbollströja Iran VM 2022 resa till VM.

  Danska varumärket Hummel döljer aktivt information om Fotbollströja Danmark VM 2022 varumärket och teamlogotypen. Och Hummel, ett sportmärke som har sponsrat det danska laget i många år, tog initiativet att göra ett lågmält framträdande vid VM i Qatar för att protestera mot Qatars arbetsmarknadsfrågor, "Vi vill inte synas i en spel där tusentals människor miste livet, skrev Hummel på sociala medier. Samtidigt släppte Hummel även en tredje helsvart kostym, "(färgen) är sorglig". Varumärkets attityd i sig kommer att vinna fördel hos vissa människor. Om du råkar satsa på en dark horse är det inte omöjligt för små märken att slå igenom.

  När blokecore-trenden möter vinter-VM är det kanske inte så lätt att använda? Naturligtvis är tröjor inte bara till för att spela på planen. Tillägget av modetrender har gradvis drivit Fotbollströja VM 2022 till en popkultursymbol. Käan i blokecore slitage. Under detta VM-år har blokecore med hjälp av sociala medier och trendiga medier blivit ett nytt högfrekvent ord. Retrotrenden har en stor tendens att göra fotbollströjor som bärs i huset, men en variabel faktor är att årets VM inte är avsett att bli en "Summer of XX" med ölgrillningar och utemiddagar. På grund av det varma klimatet i Qatar kommer årets världscup för första gången att hållas på det norra halvklotet vinte. För de allra flesta fans på norra halvklotet kommer det inte vara ett bra val att bära en tröja för att gå ut på gatan – även kortärmade ytterkläder är inte lätt att matcha.

  Konkurrensen i världscupen är hård, och tröjan är också kampens förlängningsbärare. Starten på spelet kommer närmare och närmare, och under den kalla vinte på norra halvklotet kommer en ny omgång fotbollsmarknadsföring definitivt att inleda en boom. Vem blir den mörka hästen och vem blir vinnaren?

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 74 تاريخ : جمعه 13 آبان 1401 ساعت: 13:46

  Utöver de tre stora finns det i år även flera "ensamma" märken - One All Sports, som sponsrade Kamerun-laget, Hummel, ett lokalt märke från det danska landslaget, Majid, ett jerseymärke från Iran, Marathon, en jerseymärke från Ecuador och New Jersey från Costa Rica. Balans, och Kappa av Tunisien.

  På tröskeln till årets VM fortsatte nyhetea om flera "Dunmiao"-märken.I juli avslutade Kamerunska fotbollsförbundet sponsringsavtalet med det franska varumärket Le Coq Sportif före schemat och nådde ett samarbete med det amerikanska företaget One All Sports. Den 27 september lämnade Le Coq Sportif in en stämningsansökan i Frankrike mot Kamerunska fotbollsförbundet för olagligt avtalsbrott, men lämnade inga ytterligare detaljer. Det finns även variabler i Fotbollströja Kamerun VM 2022.

  Förutom One All Sports, som kom ut halvvägs, gjorde Majid, ett lokalt iranskt varumärke, sin debut i världscupen för första gången. Sedan den 22-åriga iranska kvinnan Amini, som greps av den iranska moralpolisen för att ha burit turban för löst, har det också funnits sporadiska röster om solidaritet med kvinnor i det iranska fotbollsförbundet. Vissa spelare uppmanade sociala medier att "lyssna på röstea från folket i vårt land". Protestea som bröt ut i Iran har medfört viss osäkerhet kring Fotbollströja Iran VM 2022 resa till VM.

  Danska varumärket Hummel döljer aktivt information om Fotbollströja Danmark VM 2022 varumärket och teamlogotypen. Och Hummel, ett sportmärke som har sponsrat det danska laget i många år, tog initiativet att göra ett lågmält framträdande vid VM i Qatar för att protestera mot Qatars arbetsmarknadsfrågor, "Vi vill inte synas i en spel där tusentals människor miste livet, skrev Hummel på sociala medier. Samtidigt släppte Hummel även en tredje helsvart kostym, "(färgen) är sorglig". Varumärkets attityd i sig kommer att vinna fördel hos vissa människor. Om du råkar satsa på en dark horse är det inte omöjligt för små märken att slå igenom.

  När blokecore-trenden möter vinter-VM är det kanske inte så lätt att använda? Naturligtvis är tröjor inte bara till för att spela på planen. Tillägget av modetrender har gradvis drivit Fotbollströja VM 2022 till en popkultursymbol. Käan i blokecore slitage. Under detta VM-år har blokecore med hjälp av sociala medier och trendiga medier blivit ett nytt högfrekvent ord. Retrotrenden har en stor tendens att göra fotbollströjor som bärs i huset, men en variabel faktor är att årets VM inte är avsett att bli en "Summer of XX" med ölgrillningar och utemiddagar. På grund av det varma klimatet i Qatar kommer årets världscup för första gången att hållas på det norra halvklotet vinte. För de allra flesta fans på norra halvklotet kommer det inte vara ett bra val att bära en tröja för att gå ut på gatan – även kortärmade ytterkläder är inte lätt att matcha.

  Konkurrensen i världscupen är hård, och tröjan är också kampens förlängningsbärare. Starten på spelet kommer närmare och närmare, och under den kalla vinte på norra halvklotet kommer en ny omgång fotbollsmarknadsföring definitivt att inleda en boom. Vem blir den mörka hästen och vem blir vinnaren?

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 72 تاريخ : جمعه 13 آبان 1401 ساعت: 13:46

  Tröjan representerar identitet och identitet, tröjan förkroppsligar teknik och design, och tröjan har alltid varit ett stort kommersiellt slagfält mellan sportmärken – speciellt när fans runt om i världen riktar uppmärksamheten mot VM. Om mer än 20 dagar kommer 32 av de bästa lagen i världen att samlas i Qatar, vilket sätter igång en global fotbollsstorm, och konkurrensen mellan sportvarumärken har länge varit kraftig.

  I år designade Nike tröjoa till VM-lagen med nya idéer. Tröjoa är fyllda med element som geometriska färgblock, mörka totemmönster etc. Även om de inte har kunnat återskapa de fantastiska nigerianska tröjoa 2018 är de lika fantastiska som den Fotbollströja Sydkorea VM 2022 bortamatchen. Tröjans graffitistil och de leopardmönstrade elementen i den Fotbollströja Brasilien VM 2022 är också iögonfallande. Men inte alla tröjor kan vinna applåder. En senior tröjaspelare kommenterade att Nikes tröjor för årets VM får folk att känna sig mindre uppriktiga. Till exempel är den Fotbollströja Portugal VM 2022 hemmatröjan döpt till "Xinhua Dictionary" av kinesiska fans. Laget fick inte ens den nydesignade tröjan.

  Adidas har tänkt mycket på designen av tröjan i år. I år återgick Fotbollströja Mexiko VM 2022 till sin ikoniska gröna färg, och den aztekiska kulturinspirerade bortatröjan var särskilt iögonfallande. Fotbollsmediet Goal kallade det direkt för den snyggaste tröjan. Adidas har införlivat lokala kulturella detaljer och symboler i olika länders tröjor denna gång. Till exempel innehåller det Fotbollströja Japan VM 2022 hemmatröja den traditionella "Origami" papperstrankulturen. Vad som är mer intressant är att lanseringen av den nya tröjan också är kopplad till fotbollsseriea GIANT KILLING (omvändningsövervakning) och BLUE LOCK (blått begränsat område) för att spela in reklamannonser och affischer. Känslan av tvådimensionella serier med blod är full. Nyligen tillkännagav Adidas den speciella serien för det japanska fotbollslandslaget designad av NIGO, de japanska trendeas gudfader och BAPEs grundare. .

  Sedan släppet av Pumas tröja har vissa människor kritiserat dess design som för slentrianmässig, och till och med använt samma mall på designen av olika lags bortatröjor. Efter faktisk observation kan det dock konstateras att färgen på varje lags bortatröja förlängs enligt dess traditionella färgmatchning, och bröstet särskiljs av sköldar, rutor, etniska mönster och andra former. Naturligtvis är designändringar som är för enhetliga verkligen utsatta för kritik, trots allt har detta tillvägagångssätt orsakat missnöje bland fans tidigare. Förra sommaren antog Puma en liknande strategi för de andra bortadräktea från sponsrade europeiska fotbollsklubbar, med fans på sociala medier som beskrev designen som för monolitisk, vilket resulterade i de andra bortadräktea för 10 europeiska lag inklusive Manchester City, Marseille och AC Milan. är väldigt lika.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 76 تاريخ : جمعه 13 آبان 1401 ساعت: 9:28

  Temasången för Champions League lät, och San Sironans läktare gav en refräng, och rösten verkade vara högre än vanligt. Inte konstigt, nio år väntan är ikväll. Senast Milan nådde knockout-stadiet av Champions League var under den avlägsna säsongen 2013-14, då Pioli fortfarande tränade Bologna. På norra läktarens tredje våning stavade fansen till bortalaget från Salzburg rött och vitt med Fotbollströja AC Milan. Det här är färgen på laget de stöttar och färgen på AC Milan i Champions League.

  I den första omgångsmatchen mellan de två lagen tog AC Milan tillbaka 1 poäng från Salzburg med svårighet, och laget var uppenbarligen i underläge vad gäller scen och rytm. AC Milan har förlorat flera matcher i rad förra veckan. Klarar Milan? Theo Heandez, som bar en Fotbollströja AC Milan, var den första som gav svaret. I den 3:e minuten av öppningen tog Milans vänsterback ett lågt skott från långt håll, och bollen träffade stolpen. Med det skarpa ljudet blåste Milan i tutan för öppningsangreppet. Rafael Leon laddade ofta längst fram, och Giroud, som var bredvid honom, bytte till support. Vad ska man göra till vänster? Till "Clooney Zidane". I den 11:e minuten av matchen gjorde Milan en kontring, Krunics passning drog en regnbåge på natthimlen i San Siro, och Leon inledde en hotfull attack till vänster.

  Domaren blåste slutsignal i förväg, den kalla natten på Stamford Bridge, Tomoris röda kort och ilska är allt i det förflutna. Elitklubben i Champions Leagues åttondelsfinal, de andra 15 lagen sitter redan, och den sjufaldige vinnaren i Champions League knackar på dörren - äntligen tillbaka.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 81 تاريخ : پنجشنبه 12 آبان 1401 ساعت: 15:23

  Innan Berlusconi kom till AC Milan var AC Milan en klubb med ett hantverksmässigt temperament. Detta var en viktig orsak till att dåtidens flaggfigurer, Rivera och Berlusconi, var oense. Under de år jag har varit i Italien har jag bevittnat Berlusconis hela process från hans sista glans eller maktens topp till en oåterkallelig nedgång. Detsamma kan kanske sägas om italiensk fotboll. Berlusconis korruption och innehav av rikedomar utomlands är inga hemligheter. Det italienska rättsväsendet har länge bekräftat olika fakta, och Lao Bei har bara undgått straff genom kryphål i italiensk rättsväsende (som att försena åtalsperioden).

  Det är värt att tänka på och utforska temperamentet och bilden av AC Milan. Jag tror i mina ögon att den varma atmosfären i Fotbollströja AC Milan som en gång fick alla att känna inte är en avsiktlig dekoration, och mer än en generation eleganta spelare som bär Fotbollströja AC Milan är en verklig existens. Nu har AC Milans DNA återställts och förts vidare genom Maldinis tid i klubben.

  Detta kan vara en särskilt speciell plats i förhållandet mellan kapital och fotboll, och det är också en tröst. Idrottsanda och kultur har sina styrkor. Berlusconis korruption och dekadens är verklig. Det är också riktigt att han övergav fotbollen efter att ha lånat fotbollen till politiken för att den var för dyr. På grund av kapitalets vitalitet översteg de prestationer de lämnade efter sig Berlusconis investering. AC Milan drabbades av en svacka under Li Ges era, som faktiskt övergavs av Lao Bei, men efter huvudstadsbytet återuppstod AC Milan.Kapitalistisk input är avgörande, men kapital är alltid bara ett lyft. I fotbollsvärlden är det alltid spelaa som är värda minne, kärlek och tacksamhet.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 62 تاريخ : چهارشنبه 11 آبان 1401 ساعت: 15:09

  Från ett misslyckande till ett annat misslyckande. Atletico Madrid förlorade med 2-1 mot Porto, och för första gången på nästan 12 år slogs de direkt ut från det europeiska gruppspelet och åkte hem. Att döma av förväntningaa för två månader sedan är Atletico Madrids exit i botten av gruppen den här gången verkligen en stor upprördhet. Men att döma av situationen de senaste veckoa är det rimligt att Atletico Madrid skaffar ett sådant resultat. Med tanke på Atletico Madrids sämsta prestation de senaste åren, vilket är det första ordet som blinkar i huvudet på fansen? Tänk inte på det, nu tar i alla fall inte Simeone av sig Fotbollströja Atlético Madrid.

  Atletico Madrid blev slagen av Cadiz förra helgen. Det var ännu en match full av dramatik efter att ha missat en straffspark vid summe för att göra oavgjort mot Leverkusen, men resultatet blev ännu en tragedi. Problemet är hur Atletico Madrids försvarslinje med fyra backar och dubbla mittfältare lät motståndarens trepersoners stridslag passera och blanda mellan luckoa gång på gång, och till sist möta målet. Ingen tvivlade på att Porto skulle vinna till slut, och bortsett från Atleticos nästan kollektivt osynliga försvar var anfallet svagt. Denna situation förändrades i andra halvlek efter byten och justeringar.Fotbollströja Atlético Madrid Angel Correa, Carrasco och Cunha, som kom in senare, hade alla chansen. Men vad tjänar det till, resultatet är tragiskt.

  Atletico Madrid är som en fattig student på tröskeln till det stora provet. Inför ett nästan säkert öde låtsas de förtvivlat kunna göra det, i utbyte mot ett självmål från motståndarens mittback Marcano på stopptid. Simeone sprang fortfarande in i omklädningsrummet direkt efter matchen. Han var stolt över att inte skaka hand med motståndarens tränare, men det var svårt att vinna andras respekt med hans så kallade personlighet. Ju mer den här typen av natt är fylld av olika känslor, desto lugnare verkar Simeone, och desto mer filosofiskt talar han. Den här gången sa han: "Jag gillar inte att höra folk säga 'laget har nått botten' eller något. Du kan alltid vara i en värre situation och allt du kan göra är att försöka förbättra. Och det enda sättet att komma dit är enighet. Stå upp, klubben, fansen och vårt team kommer att möta testet tillsammans." Klubben kanske fortfarande är villig att stå med Simeone, och kommer fansen fortfarande att röras av hans ord? I fall, bara i händelse av att vinna King's Cup, kommer den saltade fisken att återfödas igen.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 68 تاريخ : چهارشنبه 11 آبان 1401 ساعت: 14:27

  Liverpool, som slog Ajax med 3-0 i Champions League, har precis återvänt till sin välbekanta form och fans i Fotbollströja Liverpool har precis blivit exalterade. I Premier League offrade de sin hemmamatch med 1-2, vilket gjorde att Leeds United, som hade varit oövervinnerlig i åtta omgångar, kunde fly från nedflyttningsstrecket, och förlorade till och med Van Dijks obesegrade rekord på 70 hemmamatcher sedan han kom. Nottingham Forest, som förlorade med 0-1 i den sista omgången av Premier League, fullbordade sin 9-matcher obesegrade löpning. När tar Liverpools otur i Premier League slut?

  Tränaren Klopp var besviken över historien: "Det andra målet var olyckligt. Vi hade en liknande möjlighet tidigare, men skillnaden var att vi missade det. Vi kan inte försvara som det andra målet, men det var vad vi gjorde." Alisson, som tappat porten två gånger, var också full av hjälplöshet: "Vi måste reflektera över vad vi gjorde ikväll. Vi borde inte ha släppt in två mål. Jag kunde ha räddat det senare. Men det här är Premier League, det gör vi" Jag har inte tid att andas, vi behöver poäng och vi kan inte tillåta frustrationen att fortsätta i nästa match."

  Joe Gomez förhastade återkomst misstänks för att stjäla, är det rätt att resa sig med Fotbollströja Liverpool? Nunes obeslutsamhet när han sköt, och Robertsons gräl efter ett slagsmål med Aronson på flanken var alla tecken på att Liverpools otur i Premier League inte var över. Efter Alexander-Aolds självreflektion: "Resultatet av spelet är för nedslående. Om du skapar tillräckligt många chanser och inte tar dem kommer du att bli straffad. När du stöter på motgångar måste du reflektera över dig själv, även vad du gjorde mot dig själv. Saker kommer ifråga.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 93 تاريخ : يکشنبه 8 آبان 1401 ساعت: 21:55

  Efter att Liverpools Premier League-match precis släppt Nottingham Forest ur problem, besegrade de Ajax med 3-0 i Champions League och återtog bara formen. I Premier League flydde Leeds United, som varit obesegrade på 8 omgångar, omedelbart från nedflyttningsstrecket genom att offra på hemmaplan. Det förlorade till och med rekordet på 70 obesegrade hemmamatcher sedan Van Dijk kom. Vad hände med spelaa i Fotbollströja Liverpool? Premier League förlorar i rad, och förmögenheten faller, och det måste finnas en abnormitet.

  Från huvudtränaren till spelaa är turen inte bra. Klopp hånade sig själv på presskonferensen före matchen, "Mängden böter för att färga rött får mig att känna att jag har världens dyraste ansikte", men så fort kameran vände sig åt sidan, "Farbror Scum" nästan halkade på sidlinjen utan förvaing. Ett fall. Och detta "oavsiktliga", infekterade omedelbart spelaa på planen. Bara 3 minuter in i matchen såg Joe Gomez inte situationen bakom sig och valde att skjuta tillbaka översiktligt. Naturligtvis skulle Leeds Uniteds skyttekung Rodrigo inte missa denna möjlighet och noterade utan ansträngning sitt sjätte mål i Premier League. Gomez garderade sig som alltid och stal sig själv, men tyvärr "sprängde han sig själv" igen i detta spel. Nunes, som låg längst fram i formationen, var ännu mer iögonfallande. Den franske målvakten stängde ute Salahs skott innan halvtid. Med Lori fluktuerande, Meignan allvarligt skadad och Mandanda för gammal kan Leeds United-målvakten vara värd den Fotbollströja Frankrike VM 2022.

  Liverpool, som hade nästan 70 % av bollen i bollinnehav, kunde bara skylla sig själva för att de var mjuka i hjärtat och hade ett starkt försvar när de förlorade. Men med lagets dåliga defensiva prestation den senaste tiden, fick pinsamheten i Liverpools försvarslinje, som var svår att "vända", verkligen fansen att skämmas. Alexander-Aolds självreflektion efter matchen: "Resultatet av spelet är för nedslående, skapar du tillräckligt många chanser men inte tar dem kommer du definitivt att straffas. När du stöter på motgångar måste du reflektera över dig själv, även vad du gjorde mot dig själv, saker ifrågasätts.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 70 تاريخ : يکشنبه 8 آبان 1401 ساعت: 21:22

  Real Madrid är en samlingsplats för superstjäor och superstjäor flyter som vatten. Var är Benzemas 2009-10 gamla vapenkamrater nu? Var är kämpaa som brukade bära Fotbollströja Real Madrid med honom nu?

  Albiol

  Florentino vann den mest välmående lokala mittbacken i La Liga vid den tiden med endast 15 miljoner euro. Investeringen i Albiol var omedelbar, och närvaron av Valencias tidigare försvarskäa i Real Madrid under den första säsongen översteg till och med det. Ramos minimerade också förlusten av Pepes skada. Albiol blommar fortfarande på de gamla träden i Neapel och Villarreal. Efter att ha vunnit Europa League förra året vägrade han acceptera den gamla Albiol. Möjligheten att dyka upp i Fotbollströja Spanien VM 2022 finns till och med i Ramos. ovan.

  Ronaldo

  Med Fotbollströja Real Madrid nr 9 under den första säsongen har Cristiano Ronaldo, som "bara" gjorde 33 mål på alla fronter, inte kunnat inleda en datautblåsning som han hoppades, men han har redan visat sin sanna färg som en superanfallare. Bara att titta på uppgiftea, i en vertikal jämförelse, kan Ronaldos första år i Real Madrid vara det mest oansenliga året i hans nio år långa vita karriär. Tretton år senare, när den tidigare wingman Benzema vann Guldbollen, kunde Ronaldo bara hoppas på att sucka. Efter att Xia Chuangs försök att lämna laget misslyckades, var Red Devils nr 7, som var dåligt förberedd för striden och sattes på bänken, ofördelaktig. Även om han knappt fortfarande var bland de 30 kandidatea till Guldbollen, spelade han redan en roll i sojasås. Och Cristiano Ronaldo, som bär en Fotbollströja Portugal VM 2022, är inte längre den manliga nummer 1 av Five Shields spännande avancemang till världscupen. Han är allt mer ur samklang med lagsystemet och kan bli ett hinder för Portugals taktiska förändring.

  Pepe

  I början av säsongen 2009-10 höll den reformerade portugisiske mittbacken inte bara tillbaka sin vilda och grymma spelstil efter 10-matchers avstängning, utan visade också sina knivsvingande egenskaper i offensiven. Pepe, som var i bra form, drabbades dock av en katastrof i årets "Double Twelve". När bollen landade mot Valencia i luften bars portugisen som slet av korsbandet i höger knä med tårar av planen. Sydafrika Utsiktea för VM var en gång i fara. Tiden går fort och Pepe gör fortfarande sitt bästa inför karriärens sista världscup. Sedan han tog kaptensposten i Porto 2020 har den gamle och härdade Pepe absolut ingen aning om vad nedgången är. Trots att han drog sig ur den senaste landslagssamlingen före Qatar-VM på grund av skada, så länge Pepe kan återhämta sig, kan han fortfarande bära Fotbollströja Portugal VM 2022 och bli ett ostoppbart ess under Santos.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 74 تاريخ : شنبه 7 آبان 1401 ساعت: 23:29

  Varje match efter Xavis omdesign av Fotbollströja Barcelona var ett spel av felsökning, som Edisons tusen misslyckade experiment med elektriska lampor innan han hittade volframtråden. Och vad Harvey har gjort med Dembele är inte ett test, utan att polera honom med tron ​​att han kommer att glänsa. Jag tror att han så småningom kan bli den lysande volframtråden.

  Det är något speciellt med Dembele. Förutom hans naturliga fysiska kondition, naturliga snabbhet och naturliga dribblingsförmåga har fransmännen också en speciell kämpaglöd. I spelet var Dembele en av få spelare i Barcelona-laget som spelade med kämpaglöd. Han "ätit den rå" 4 gånger i första halvlek. I dagsläget kan han vara den snabbaste och bästa vänsterbacken i världen. Sol Davies, är nästan den enda punkten för hopp för alla som bär en Fotbollströja Barcelona.

  Dembeles största problem är den orimliga spelstrategin och bristen på fotbollsintelligens, och Xavi kan vara den mest intelligenta spelaren i världen i spelarens era. Under hans vingar kan Dembele inte bara spela talang utan också spela. sinne. Faktum är att i de senaste stridea var alla oroliga att Dembeles tveeggade svärd skulle försena laget, men i slutändan var Dembele en av de bästa spelaa, och det var Dembele som gav Barcelona ledningen mot Inter Milan på hemmaplan . Den enda spelaren som lyser mot Baye i den här matchen är Dembele, som till och med gjorde 3 assist och 1 mål i den sista omgången av ligan. Så länge Dembele alltid är vid Harveys sida tror jag att han så småningom kan bli den lysande volframtråden.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 96 تاريخ : جمعه 6 آبان 1401 ساعت: 14:37

  Paris slog Maccabi Haifa med 7-2 hemma. Det här är förmodligen det spel som människor som bär Fotbollströja Paris Saint Germain helst vill se: MNM-kombinationen är full av eldkraft, var och en av dem spelade bra och de samarbetade skickligt, superstjäoas tekniska rörelser Det är fantastiskt, det är som en dröm Paris. Messi är inte bara 2 mål och 2 assist, han applåderas varje gång han har bollen, han är som en naturlig teknisk och taktisk medvetenhet, hans geniala sätt att öppna motståndarens backlinje, hans fantastiska kreativitet, känslan av att Messi från Barcelona dök upp hemma i Paris.

  I 4312-formationen, som liknar 433, använder huvudtränaren Galtier Neymar som offensiv mittfältare, men Messi drar sig också ofta tillbaka och deltar i planeringen. Det är lovvärt att Messi och Neymar inte har haft problem med att slåss om bollen sedan Barcelona-perioden. , för att inte tala om nu när de bär Fotbollströja Paris Saint Germain tillsammans, ju närmare de är sammankopplade desto mer kompletterar de varandra. Ur samarbetets perspektiv är det mest klassiska 3-0-målet som Neymar gjorde i den 35:e minuten. Vid den tiden attackerade Mbappe från vänster sida, passade bollen horisontellt och skickade den sedan från Neymar till Messi. När Messi tog emot bollen sprang Mbappe redan från vänster sida till höger i hög fart. Vid den här tiden trodde de flesta Haifa Maccabi-spelare alla att Messi skulle lämnas över till Mbappe, och Neymar, som flyttade till vänster, pekas ut och fick en assist från Messi.

  Fyrbacksformationen tillåter de tre superstjäoa att spela en mycket bra roll, och Galtier kan spela på detta sätt. Nästa onsdags match mot Juventus innebär en kamp om topplatsen i gruppen och kommer också att bli ett viktigt test på Paris teknik och taktik, eftersom Paris backfyra vann med 1-0 först när den först användes på grund av en personalnödsituation. Efter att ha passerat Marseille var jag inte tillräckligt skicklig på den tiden. Det kommer att vara första gången för Juventus att spela mot ett starkt lag på bortaplan, och det är en Champions League-match som har ett viktigt upptäcktsvärde.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 87 تاريخ : پنجشنبه 5 آبان 1401 ساعت: 7:45

  När jag var i klubben var jag i en medioker form, men i landslaget var jag modig. deras tillstånd är extremt

  Pulisic Chelsea/USA

  Trots att han precis har fyllt 24 år har Pulisic, som har blivit USA-landskamp sedan Klinsmann-eran, spelat mer än 50 matcher för sitt landslag och har det högsta antalet mål och assist bland aktiva inteationella spelare. Under Qatars VM-kval var "Captain America" ​​som gjorde 5 mål i en Fotbollströja USA VM 2022 fortfarande lagets bästa målskytt. Utan hans hattrick mot Panama i näst sista omgången hade USA inte äntligen kunnat slå Costa Rica. Pulisic, som har fyra landslagstränare, är utan tvekan den enda kvarvarande "levande fossilen" av det stora amerikanska laget.

  Men som den enda "toppstjäan" i det amerikanska laget med skräddarsydda sneakers har Pulisic "överlevt ovanför, levt nedanför" på Stamford Bridge året runt. Under den första säsongen av att bära Fotbollströja Chelsea var Pulisic, som gjorde 11 mål, inte tillfredsställande, men Pulisic fick inte en stabil startchans. Blå arméns nr 10, som inte varit i tjänst på länge och är bra på position, har gradvis blivit en bortglömd överflödig person. Kommer Porter, som är bra på att upptäcka spelaas longboards, förbättra Pulisics pinsamma situation?

  Memphis De Pai Barcelona/Nederländea

  Allroundspelaren Memphis De Pai har blivit överflödig sedan han tog på sig Fotbollströja Barcelona. Även om holländaa, bästa målskytten i laget förra säsongen, inte öppnade poängkontot förrän i den sjätte omgången av La Liga den här säsongen. I ett Barcelona-lag som är överfullt av forwards är det inte lika effektivt att spela en center som Lewandowski, att spela en vänsterkant är inte lika bekant med systemet som Fati och Ferran Torres, och att spela en offensiv mittfältare? Barcelona har ingen sådan plats alls! Det är väldigt nära att ta av sig Fotbollströja Barcelona.

  Även om hans status i klubben är oroande, som låret på det holländska laget, upprätthåller Depai fortfarande en vild produktion i världsförberedelsea och UEFA Nations League. Depp, som bär den Fotbollströja Nederländea VM 2022, är den aktiva målskytten, och hans tillstånd kommer i hög grad att avgöra hur långt det holländska laget kan gå i Qatar-VM. Den goda nyheten är att oavsett hur situationen är i klubben så verkar De Pais landslagsprestation aldrig påverkas. Enligt nuvarande effektivitet kommer De Pei att överträffa Van Persie inom en snar framtid och bli den första målskytten i det holländska lagets historia.

  DePaul Atletico Madrid/Argentina

  DePaul är en flitig, osjälvisk och kraftfull spelare. I ett jättesystem som har fungerat normalt i många år är han ingen absolut huvudkraft. Dubbeltiteln för en medlem av America's Cup-mästarlaget + Messis "livvakt" är värdelös. Om rapportkortet med 3 mål och 2 assist på 36 La Liga-matcher förra säsongen ändå kan tillskrivas att det tar tid att anpassa sig till att bara ta på sig Atlético de Fotbollströja Atlético Madrid, så är den argentinske mittfältaren som utsågs till bäst i spelet i hans tredje start den här säsongen kan fortfarande inte få Simeones gunst.

  DePaul verkar redan ha kommit in i Qatar-rytmen. Efter landskampsuppehållet i september kommer han inte att spela och förbereder sig aktivt för att gå in i tillståndet att bära Fotbollströja Argentina VM 2022. Kommer De Paul, som inte är orolig för sitt nästa hem efter VM, låta honom ta av sig Fotbollströja Atlético Madrid?

  Fred Manchester United/Brasilien

  Det har gått fyra år sedan han bar Fotbollströja Manchester United, men Fred har alltid varit kortlivad och långvarig trög. Säsongens Manchester-derby i Premier League har Fred, som spelade som avbytare med landslagets storebror Casemiro, ännu inte hittat sin position i lagets nya taktiska platta. Men i Tites Brasilienlandslag är de två redan ostoppbara huvudkrafter.

  Fred som bär en Fotbollströja Brasilien VM 2022 är fantastisk: när han anfaller kan han till och med nå toppen av straffområdet för att spela som en andra anfallare, och när han drar sig tillbaka är han en snabbt omslutande avantgarde. På grund av klubbens prestationer tvivlar även de mest optimistiska brasilianska fansen på Tites arrangemang, men Fred, som har ett stort utbud av aktiviteter och utmärkt taktisk läskunnighet, är just den mest underskattade personen i det brasilianska laget.

  Hazard Real Madrid/Belgien

  Seniorer är inte välkomna att spela fotboll? Hazard har tagit på sig Real Fotbollströja Real Madrid med den mest aktiva förberedelseattityden hittills. Men frekventa skador och bristande prestationer då och då bevisar att belgaren, som är nästan gammal, fortfarande gör Real Madrid besviken.

  Hazard, som inte har någon boll att spela i Real Madrid, behöver dock inte oroa sig för framtiden för Qatar-VM. För Belgien är förekomsten av Hazard som bär en Fotbollströja Belgien VM 2022 politiskt korrekt. Även om han inte längre kan ge det ostoppbara genombrottsskottet som han gjorde för fyra år sedan,

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 79 تاريخ : چهارشنبه 4 آبان 1401 ساعت: 9:16

  Benzema, som bär en Fotbollströja Real Madrid, minskar som käan i anfallet och främsta målskytt. Valverdes ligamål har nått 6, tillfälligt överträffat Vinicius och Benzema, ranking nummer 1 i lagets La Liga poänglista. ett. "Allrounder"-draget har varit känt från början. Det är bara det att "allroundaren" kommer att bli en "gipsspelare" som gör ont och sitter bra, och Valverde hade turen att möta Zidane och Ancelotti. I synnerhet Anshuai, vägledningen och förvandlingen av Vinicius och Valverde förbättrade direkt Real Madrids övergripande stridskraft. Valverde är inte längre en enkel "springhund". Hans "tunga artilleri" kryss och mål har blivit en vanlig metod för Real Madrid att lösa matchen.

  Valverdes "högerytter" är densamma som Rodrigos enstaka "falska nr 9", med en skillnad i namn och faktisk funktion. Valverde är inte som Vinicius på andra sidan, i väntan på en möjlighet att gå framåt och ta bollen djupt och vilt. I dragkampen mot Sevilla var Valverdes position mer på revbenet, vilket gav stöd och stöd till sina lagkamrater på mittfältet när som helst, och blev en viktig kontaktpunkt och eldkraft. I kontringen med tydliga taktiska avsikter mot Barcelona var Valverde placerad längre åt sidan, interagerade mer med lagkamrater på samma sida, använde mer rörelse för att öppna upp utrymme och var ett genombrott och passningsspel. Detta för att inte tala om hans naturliga mittfältsegenskaper, som är väldigt harmoniska med Chuwameni, Kroos och Modric.

  Om Valverde fortsätter att prestera så här, hur långt är han från att vara bäst i världen? Fortfarande samma gamla talesätt, han stod inför två mycket praktiska problem. Den första är skada. "Glaskanon"-spelare är inte ovanliga i historien, och Valverde måste skydda sig själv för att se till att hans karriär fortsätter att stiga, snarare än att begränsas av skador. Den andra är hans behandling i Real Madrid. Valverdes lön är lägre än Marianos, som tittar på vattenkylaren året runt, och är en ordentlig grundlön i laget. Andra klubbar kan enkelt erbjuda mer än 5 gånger så mycket. Valverde kommer sannolikt att ta av sig Fotbollströja Real Madrid.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 272 تاريخ : سه شنبه 3 آبان 1401 ساعت: 14:51

  Hur blev Valverde, som gjorde 1 mål förra säsongen, skyttekung? Och det är då både Benzema och Vinicius fortfarande bär Fotbollströja Real Madrid. Benzemas status som käan i attacken och huvudskytten minskar, och Vinicius har fler chanser att hålla i bollen och elda, men nyligen har det funnits en flammande stjäa Valverde på Real Madrid-planen. 3 på varandra följande ligamål, som alla är nyckelmål och världsvågor. 3-1-sege över Sevilla häpnade publiken direkt och skickade Valverde till toppen av lagets poänglista.

  Valverde har gjort sex mål under sin femåriga karriär, och bara ett mål på 46 matcher i alla tävlingar förra säsongen. Uppgiftea säger oss att han personligen har förändrats och uppgraderat. Efter att ha gjort mål mot Sevilla nådde Valverdes ligamål 6, tillfälligt överträffade Vinicius och Benzema, rankade först i lagets La Liga-poänglista. Han är också densamma som Vinicio Valverdes "högerytter" och Rodrigos enstaka "falska nr 9", med en skillnad i namn och faktisk funktion. Valverde är inte som Vinicius på andra sidan, i väntan på en möjlighet att gå framåt och ta bollen djupt och vilt. I dragkampen mot Sevilla var Valverdes position mer på revbenet, vilket gav stöd och stöd till sina lagkamrater på mittfältet när som helst, och blev en viktig kontaktpunkt och eldkraft.

  Valverde har så bländande resultat, och Real Madrids grundlön kommer sannolikt att få Valverde att ta av sig Fotbollströja Real Madrid. Real Madrid kan hitta ett sätt att tillfredsställa Valverde, som har blivit en stjäa på "låivå", som känner sig lite passiv, eftersom Valverdes agentur Wasserman är nära kopplad till Premier League-jättaa, och Real Madrid kommer så småningom att behöva konkurrera med Premier League jättar för talang.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 1085 تاريخ : سه شنبه 3 آبان 1401 ساعت: 7:43

  Den blåröda striden, som toppar Premier League, slutade med en tråkig, tråkig, 1-1 oavgjord. Jämfört med Manchester United, som var trötta men ändå sprang vilt hela matchen, såg Chelsea, som försvarade vänster och höger och attackerade, mer ut som ett gästande lag. Porter tycks bara vara ett mål från att leda olika lag för att dubbeldöda Manchester United den här säsongen, men vad gäller spelaas önskan att vinna är 1 poäng sällsynt. Det som oroar fans som bär Fotbollströja Chelsea är att även om Porter återupplivar marginella tillgångar som Kepa, Loftus-Cheek och Chalobah Jr., så kan han fortfarande inte ge sommarfönstret nya hjälpmedel som har spenderat mycket pengar på Burleigh. Återgå till normaliteten från att gå förlorad.

  Cucurella var ett offer för Potters rakade fötter. Cucurella är bekant med Porter-systemet och förväntades hitta en roll under sin gamla chef så snart som möjligt, men verkligheten är att den spanska vänsterporten är mer förvirrad än Tuchel-eran. Istället för att bli förvirrad var Cucurella på fel plats vid fel tidpunkt. För att säkerställa att Chilwell, som varit i bättre form sedan början av säsongen, startade säsongen, spelade Cucurella inte bara på vänsterkanten, utan fortsatte istället att fungera som vänster mittback som han var särskilt obekant med efter att ha återvänt till Fotbollströja Chelsea efter att ha återhämtat sig från skadan. Alla spanska ytterbackar är inte lika mångsidiga som Azpilicueta, och Cucurellas 1,72 meter långa fickkropp ansågs olämplig för La Liga när han spelade för Barcelonas B-lag. Nu, i en head-to-head konfrontation med ett antal vargliknande forwards i Premier League, är han ännu mer kortklippt och lång. Efter att ha spelat i drygt en halvtimme blev han det första offret för passiv taktikjustering.

  Chelseas nuvarande situation är inte utan likheter med Barcelonas på den tiden. I dagsläget finns det nästan bara Mounts pålitliga Porter i anfallaren. De hårda dagaa är uppenbarligen inte över.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 106 تاريخ : سه شنبه 3 آبان 1401 ساعت: 6:58